I made this widget at MyFlashFetish.com.

>

Wednesday, April 14, 2010

sWminG claSS






Hari ni hari last untuk buat trainning...sebab next week dah ade test..
semua orang rajin turun hri ni sebab risau test tu..
nak tak nak terpakse lahh...
huh memag letih sebab prepare 5 jenis gaya tuk test tu..
tambah2...Dr Kim yang train..mmg memenatkan..tapi bguslah...
ulang alik kolam 5 kali...memamg boleh kurus..
kepada Aqil mesti dapat turun berat badan..n kepada Wan bertambah kurus la ko...hahahah
tp hari ni balik awal...sebab x larat sgt...
anyway enjoy la ptg td walaupun ade je masalah dalaman pengurusan sikit...
tp biarlah asalkan kite ade bukti n tak bersalah..betul tak Ying-Ying??hehe
tp next semester myb dah tak join club ni dah...sbb huh memang memenatkan...kepada yang nak join club ni next semester...pastikan anda betul-betul mampu...
tp sesunggugnya aktiviti renang memang bgus!!hehe
Harap-harap next week...kawan2 semua boleh buat yang terbaik bcoz 70% amali...30% yang assingment...tau2 la assigment korang tu..ish3...so buat lah yang terbaik untuk amali nanti...insyallah..

No comments:

Related Posts with Thumbnails

I made this widget at MyFlashFetish.com.